Kitap Alain Chartier Dondurma Tüm Yıl Boyunca - Kitaplar
Alain Chartier Glaces Toute l'Année Kitabı'nı keşfedin ve dondurma evrenine dalın.
2000 yılında Fransa'nın En İyi Dondurmacısı unvanını kazanan ve 2003 Torino Dünya Şampiyonu olan Alain Chartier, bu alanda bir zanaatkar ve uzman olarak, dondurma teması etrafında en iyi tariflerini sunuyor.
430 tarif, 250 fotoğraf ile illüstre edilmiş bu kitap, ayrıca teknoloji, tarih, çalışma teknikleri, malzemeler ve düzenlemeler hakkında birinci bölümden oluşmaktadır. İkinci bölüm ise yılın aylarına ve mevsimlerine göre tariflere ayrılmıştır.
Sayfalar arasında çikolata karamel akışkan dondurmalı galette des rois tarifi, hindistancevizli haşlanmış bir Paskalya yumurtası, kara orman dondurmalı eclair, çiçekli çilekli dondurmalı eclair, Marinière kırmızı kirazlı dondurma kütüğü... tariflerini bulabilirsiniz.
Referans: BEL46
Stokta: 3 Ürün
Boyutlar: 384 Sayfa
Dil: Fransızca